Кадър и видео ТV Европа, vbox7.comОказва се, че водещият Георги Коритаров

...
Кадър и видео ТV Европа, vbox7.comОказва се, че водещият Георги Коритаров
Коментари Харесай

Коритаров е бил с поставена първа ваксина преди да почине внезапно от сърдечна недостатъчност

Кадър и видео ТV Европа, vbox7.com

Оказва се, че водещият Георги Коритаров е имал първа сложена ваксина и скоро му е предстояла втора игла, излиза наяве от думите на Георги Харизанов от ГЕРБ, който е и началник на тв " Европа ".

Сърдечна непълнота го е покосила, показва " ".

Водил директен ефир, 24 часа по-късно умира в болница

Внезапно и 24 часа след предаването си онлайн Георги Коритаров си отиде вечно на 6 април.

Ден преди този момент след директния ефир по тв “Европа ” 61-годишният публицист е бил откаран по обяд в болница “Токуда ”, където е дал позитивен PCR. Имал е и сърдечна непълнота.

Коритаров показал признаци още сутринта по време на ефир, заяви пред “24 часа ” Георги Харизанов, който е шеф на тв “Европа ”. Трудно дишал, не можел да се изкашля, сърцето му прескачало. Към обяд се влошил и го закарали в болница.

Тв водещият е бил имунизиран с първа доза и предстояло тези дни да му слагат втора, споделил самият той на Харизанов, когато се появили подозренията, че е инфектиран с вируса.

Когато научава страшната новина, тв шефът я заяви и във фейсбук:

“Не знам по какъв начин тъкмо се оповестява такава новина. Не знам какво се споделя, не знам по какъв начин се проумява, не знам по какъв начин се живее с нея. Вчера се смеехме в ефир. Днес разбирам, че повече няма да се забележим. Няма да приказваме. Няма да спорим. Няма да мислим дружно, да работим дружно, да четем и да пишем дружно. Щастлив съм, че бях дребна част от живота на този популярен човек. И той от моя. Ще се опитам да се усмихвам всякога, когато се сетя за него. Но надали ще съумявам. ”



 

 

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР